Cât costă VW Golf Cabriolet în România

VW primeşte comenzi pentru noul Golf Cabriolet. Vă prezentăm toate preţurile şi date importante despre opţionale.

Cât costă VW Golf Cabriolet în România Cât costă VW Golf Cabriolet în România

Trei motorizări sunt disponibile pentru VW Golf Cabriolet. Un 1.2 TSI de 105 CP, un 1.4 TSI de 160 CP şi un diesel 1.6 TDI de 105 CP. Diesel-ul este oferit standard cu o transmisie manuală cu cinci rapoarte dar motoarele pe benzină au standard cutii cu şase trepte. Cutia DSG cu şapte rapoarte este oferită opţional doar pentru motorul de top de 160 CP. Motoarele de 105 CP pot fi achiziţionate şi ca versiuni mai economice Bluemotion. Aproximativ 500 de euro în plus faţă de preţul standard costă o astfel de versiune eco.

Preţurile încep de la 21.056 euro pentru un 1.2 TSI. Un 1.4 TSI costă 24.362 euro. Acelaşi motor dar cu transmisie DSG 7 trepte costă 26.179 euro cu TVA. Diesel-ul 1.2 are un preţ de pornire de 23.284 euro. Şapte culori sunt disponibile opţional, fiecare având un preţ de 439 euro: albastru (night blue metallic), albastru deschis (shark blue metallic), gri (reflex silver metallic), negru (deep black pearlescent), roşu (sunset red metallic), violet (dark purple metallic) şi argintiu (tungsten silver metallic).

Toate modelele de jante sunt opţionale iar preţul este pe măsura diametrului. Jantele de 16 costă 445 de euro iar cele mai mari şi spectaculoase, 18 inch - 1.548 euro. Dacă optaţi pentru acestea, trebuie să comandaţi şi "suspensia sport pentru jante de 18" care mai necesită cheltuirea a 140 euro. Aerul condiţionat costă şi el 188 de euro, un deflector de vânt 288 de euro, farurile bi-xenon cu iluminare dinamică 1.447 euro şi sistemul radio-navigaţie RNS 510 - 1.779 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.