Cât costă VW Tiguan facelift în România

VW a dat publicităţii preţurile noului VW Tiguan. Facelift-ul a venit cu modificări importante pentru maşină dar şi cu opţionale noi. Iată cele mai importante detalii legate de preţurile noului Tiguan.

Cât costă VW Tiguan facelift în România Cât costă VW Tiguan facelift în România

Patru echipări sunt disponibile pentru noul VW Tiguan în România - Trend & Fun, Track & Field, Sport & Style, Track & Style. Cel mai ieftin Tiguan facelift comercializat în România costă 22.631 euro cu TVA, are tracţiune faţă şi este echipat cu motorul 1.4 TSI cu 122 CP. Taxa de poluare pentru acesta este de 172 de euro.

Cel mai ieftin diesel este un 2.0 TDI de 110 CP, cu cutie manuală în şase rapoarte, tracţiune faţă - preţ de pornire 25.112 euro cu TVA. Pentru acesta, taxa de poluare este de 284 euro. Cel mai accesibil model cu tracţiune integrală este un 1.4 TSI de 160 CP care are un preţ de pornire de 26.308 euro cu TVA. La 28.018 puteţi cumpăra un diesel 4x4, 2.0 TDI de 140 CP - cel mai accesibil diesel 4motion.
Motorul de pe Gti, 2.0 TSI-ul de 210 CP este disponibil exclusiv cu tracţiune integrală şi are un preţ de pornire de 30.461. Aceeaşi versiune dar echipată cu transmisia DSG în şapte trepte costă 32.448 euro cu TVA.

Ca opţionale, merită toată atenţia următoarele dotări. Suspensia cu reglare adaptivă DCC - 936 euro, radio sistemul de navigaţie RNS 510 - 1.827 euro, asistent faza lungă - 288 euro, Lane Assist - 458 euro sau Park Assist - 549 euro. Culorile pentru exterior costă cîte 441 euro, indiferent de nuanţă. Farurile bi-xenon care includ luminile de rulare pe timp de zi cu LED costă extra 1.225 euro.

Special pentru lansare Porsche România oferă ediţia special Tiguan Attitude prin care puteţi achiziţiona maşina cu preţuri speciale. De exemplu, un Tiguan Attitude de bază, 1.4 TSI 122 CP, manual, tracţiune faţă costă 19.479 euro cu TVA faţă de 22.631 euro, preţul normal. Toate motorizările şi echipările beneficiază de reduceri importante prin oferta Attitude deci consultaţi un dealer pentru a afla toate detaliile.

Termenul de livrare pentru un Tiguan facelift comandat este de aproximativ trei luni dar există şi un stoc cu modele care pot fi livrate imediat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.