Cât de mult îi urăsc şoferii pe biciclişti? Nu atât de mult pe cât ai crede...

Există o vendetă clară între şoferi şi biciclişti, mai ales într-o capitală aglomerată a României care nu dispune de soluţii pentru cei din urmă. Însă, oricât de mare ar fi încrâncenarea, nu trebuie să uităm că oameni suntem.

Cât de mult îi urăsc şoferii pe biciclişti? Nu atât de mult pe cât ai crede... Cât de mult îi urăsc şoferii pe biciclişti? Nu atât de mult pe cât ai crede...

Nu de puţine ori s-au iscat discuţii aprinse între tabăra şoferilor bucureşteni şi cea a bicicliştilor. Ca de obicei, fiecare are dreptatea sa - bicicliştii nu au pe unde să-şi folosească agregatele, în timp ce şoferii se află în imposibilitatea de a-şi parca maşina decent şi recurg la gesturi lipsite de fair-play. Ambele tabere au dreptate şi, în acelaşi timp, ambele tabere au vina lor. Însă împuţiciunea, desigur, porneşte de la capul peştelui, adică din birourile care se ocupă de infrastructura rutieră a oraşului. 

Experimentul social al celor de la Pac-Pac (un studio de producţie despre care poţi afla mai multe aici) ne arată, însă, că atunci când vine vorba de chestii serioase - cum ar fi imaginea unui biciclist întins pe jos -, şoferii români nu uită că sunt, totuşi, oameni şi reacţionează în cel mai natural mod cu putinţă. Clipul de mai jos ne aminteşte că mai există o speranţă pentru omenire...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.