Cât de sigură este o autorulotă în accident. Rezultatele sunt dezastruoase - VIDEO

Administraţia de transport din Suedia a testat două tipuri de rulote: complet integrate şi semi-integrate.

Cât de sigură este o autorulotă în accident. Rezultatele sunt dezastruoase - VIDEO Cât de sigură este o autorulotă în accident. Rezultatele sunt dezastruoase - VIDEO

Administraţia de transport din Suedia a decis să testeze rulote. Motivul ar fi creşterea rapidă a numărului de autoturisme din acest segment.

Din 2014, numărul de autoturisme înmatriculate în Suedia a crescut cu 50%. În aceeaşi perioadă, 6 persoane au murit, dintre care 4 doar anul trecut. Cel mai frecvent tip de accident a fost coliziunea frontală. Alte aproximativ 100 de persoane au fost rănite în accidente rutiere cu astfel de autoturisme din 2014 până în prezent. 

Administraţia de transport din Suedia a testat două tipuri de rulote: complet integrate şi semi-integrate.

Puteţi vedea rezultatele acestor teste în acest videoclip

VIDEO

Cele două rulote au avut rezultate dezastruoase în cadrul testelor. Tot mobilierul, aparatele şi alte obiecte din cabină - devenind „proiectile” extrem de periculoase în caz de accident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.