Cât te costă, anual, să foloseşti semnalizatoarele - VIDEO

Există, evident, multe variabile ...

Cât te costă, anual, să foloseşti semnalizatoarele - VIDEO Cât te costă, anual, să foloseşti semnalizatoarele - VIDEO

Am auzit cu toţii glumele despre proprietarii maşinilor unei anumite mărci germane care nu folosesc semnalele de direcţie. Mulţi spun că ar economisi „o avere” în decursul unui an... Vă vine să credeţi sau nu, cineva a făcut un astfel de calcul matematic.

Există, evident, multe variabile care trebuie luate în considerare, însă cel care a încărcat acest videoclip pe YouTube a venit cu o cifră medie de 21 - 29 cenţi pentru SUA şi 57 de cenţi în Europa (49 de euro cenţi, aproximativ 2.20 de lei), având în vedere consumul de energie, costurile cu combustibilul şi utilizarea medie.

Aceaste cifre scad şi mai mult pentru maşinile cu LED, care consumă mult mai puţină energie decât becurile.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.