Cât va costa parapetul care se va monta pe Podul Grant din Bucureşti?

Autor: Cristian Agatie 30 sept. 2019 Știri auto
Cât va costa parapetul care se va monta pe Podul Grant din Bucureşti?

Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti (CMSPPB) vrea să achiziţioneze lucrări de execuţie pentru un parapet şi plase de protecţie pentru pasajul suprateran de la Podul Grant, valoarea fiind de 3.000.000 lei, echivalentul a 631,512 euro, fără TVA, potrivit unui anunţ în SEAP.

„Se vor achiziţiona lucrări de realizare desene de execuţie, procurarea, transportul şi montajul unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protecţie peste zona electrificată, pentru întreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant, conform cerinţelor din caietul de sarcini şi anexele acestuia. Cantitatea totală ce va fi achiziţionată este de 3.985 ml parapet de siguranţă şi 297 ml plase de protecţie peste zona electrificată”, potrivit descrierii achiziţiei publice din anunţul publicat în SEAP. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 28 octombrie a.c., iar tipul achiziţiei este procedura simplificată.

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat în şedinţa de pe 31 iulie confirmarea înfiinţării a 20 de companii municipale, care anul trecut au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel Bucureşti. Reînfiinţarea celor 20 de companii a trecut cu majoritate simplă. Consilierii au invocat în acest sens noul Cod Administrativ, care nu mai prevede o majoritate de două treimi pentru aprobarea acestor proiecte. Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje Bucureşti se numără printre cele 20 înfiinţate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide