Câtă rabdare...

Nu ne referim la cei care au stat în coloană, ci la doamna care făcea manevra. Urmăriţi clipul video pentru a vedea ce s-a întmplat.

Câtă rabdare... Câtă rabdare...

Protagonista acestui video a vrut şi ea să-şi bage maşina în garaj. Modul în care a făcut-o a fost un test de răbdare pentru şoferii care s-au strâns în spatele distinsei doamne. Privită din afară, toată faza este foarte amuzantă, dar dacă ne-am fi aflat în spatele ei, cu siguranţă am fi reacţionat precum cei din coloană. Dar cel mai bine urmăriţi video-ul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.