Câte amenzi şi permise luate a ”produs” minivacanţa? Deocamdată!

În primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională aproape

Câte amenzi şi permise luate a ”produs” minivacanţa? Deocamdată! Câte amenzi şi permise luate a ”produs” minivacanţa? Deocamdată!

În primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională aproape 250 de şoferi au rămas fără premise auto şi peste 3.500 au fost amendaţi, scrie Digi24.ro

Aproape 250 de şoferi au rămas fără premise auto în primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională şi peste 3.500 au fost amendaţi de poliţişti, dintre care 1.270 pentru că au condus cu viteză şi 22 pentru că s-au urcat băuţi la volan.

Poliţiştii aflaţi în trafic au amendat 3.536 de şoferi, dintre care 1.270 pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi 22 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dintre cei peste 3.500 de şoferi, 241 au rămas fără permise de conducere, 30 dintre aceştia că s-au urcat băuţi la volan şi 100 pentru conducere cu viteză excesivă. De asemenea, poliţiştii au retras 54 de certificate de înmatriculare.

În primele două zile ale minivacanţei de Ziua Naţională, poliţiştii au dat peste 4.700 de amenzi, în valoare de aproape 1,4 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 11.500 de lei. Cele mai multe amenzi, respectiv 932, au fost date pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, alte 46 de persoane fiind sancţionate pentru activităţi comerciale ilicite, au mai precizat jurnaliştii Digi24.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.