Câte fete încap într-un Volkswagen Up! ?

Citadina germanilor de la Volkswagen a înregistrat un record mondial, demn de invidiat pentru clasa ei. UP! poate primi până la 15 persoane în interior.

Câte fete încap într-un Volkswagen Up! ? Câte fete încap într-un Volkswagen Up! ?

Volkswagen UP! Vine să umple golul lăsat de urbanul Fox, care la rândul lui l-a înlocuit pe venerabilul Lupo. Dar dacă tot vorbim despre a umple un gol, merită menţionată ultima ispravă a modelului german.

UP! a ajuns în Cartea Recordurilor, datorită capacităţii sale de a primi la bord nu mai puţin de 15 persoane. Este adevărat, toţi pasagerii au fost femei, aşa că îl înţelegem perfect pe micuţul UP!. Poate că şi culoarea lui a constribuit la un asemenea succes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.