Câte Maserati au cumpărat românii în 2015

Maserati a vândut anul trecut în România 19 maşini, în creştere de 36% faţă de anul 2014, în primul trimestru din acest an fiind comercializat încă un automobil.

Câte Maserati au cumpărat românii în 2015 Câte Maserati au cumpărat românii în 2015

 


Maserati a vândut anul trecut în România 19 maşini, în creştere de 36% faţă de anul 2014, în primul trimestru din acest an fiind comercializat încă un automobil.

"Prin lansarea noului SUV, sperăm ca vânzările Maserati în România să înregistreze o creştere semnificativă, putând chiar să dubleze volumul faţă de anul anterior", a declarat Narcis Ghiţă, directorul general al AutoItalia.

Astfel, anul acesta Maserati poate ajunge la un total de aproape 40 de unităţi vândute pe piaţa locală.

"Pe o piaţă dominată de propulsoare diesel, unde Maserati a vândut anul trecut de două ori mai mai multe Ghibli Diesel decât în anul 2014, ne aşteptăm ca ponderea pentru Levante diesel 3.0 V6 275 CP să fie de minim 80%. SUV-ul Levante reprezintă o noutate absolută pentru brandul Maserati. Levante intră într-un segment competitiv şi oferă o alternativă puternică la tot ceea ce există în clasa SUV-urilor de lux, păstrând caracteristicile specifice brandului şi răspunzând nevoilor pe care le are în prezent un client al acestui segment", a precizat şeful AutoItalia.

Cel mai dinamic an pentru brandul Maserati a fost 2008, când pe piaţa locală au fost vândute 41 de unităţi, după 22 de maşini în 2007.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.