Câte maşini a produs Dacia în 2017. Duster acoperă două treimi din producţie

Dacia a produs automobile de 4,7 mld. euro în 2017. Duster acoperă două treimi din producţie

Câte maşini a produs Dacia în 2017. Duster acoperă două treimi din producţie Câte maşini a produs Dacia în 2017. Duster acoperă două treimi din producţie

Uzina  de la Mioveni a asamblat în 2017 aproape 314.000 de maşini, în scădere uşoară faţă de anul anterior, însă a punctat o creştere de 7% pentru SUV-ul Duster, cel mai scump model al său.

Pe lângă maşinile asamblate, uzina Dacia a mai livrat peste 45.000 de colecţii de maşini semiasamblate către uzina Oran din Algeria, de asemenea în creştere uşoară faţă de anul anterior.

Citeşte articolul complet în Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.