Câte modele Aventador şi Huracan a produs Lamborghini

Livrările Lamborghini la nivel mondial au crescut cu 11% în prima jumătate a anului 2018.

Câte modele Aventador şi Huracan a produs Lamborghini Câte modele Aventador şi Huracan a produs Lamborghini

Lamborghini Aventador cu numărul 8.000 tocmai a ieşit de pe linia de asamblare, la şapte ani de la introducerea sa pe piaţă. Aproape simultan a fost produs şi Huracan cu numărul 11.000. Aventador S Roadster va fi livrat în Japonia, în timp ce Huracan Coupe va fi livrat în Italia.

Aceste cifre uimitoare marchează un reper important în istoria acestor maşini sport, la fel cum livrările Lamborghini la nivel mondial au crescut cu 11%, cu până la 2327 de autovehicule în prima jumătate a anului 2018.

Linia de modele Huracán a înregistrat o creştere a vânzărilor la nivel mondial de la 1.400 la 1.604 de unităţi, iar linia Aventador a rămas la un nivel constant ridicat, cu 673 de unităţi livrate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.