Caterham a vândut tot

Micuţul producător de bolizi a vândut tot stocul ultimului său model încă înainte de a începe producţia.

Caterham a vândut tot Caterham a vândut tot

Lista de aşteptare pentru cele opt modele Caterham RST Levante a fost încheiată înainte ca producţia să înceapă. Iar când vine vorba de bolizi construiţi manual fanii sunt dispuşi să dea oricât. De aceea preţul de circa 150.000 de euro pentru un superkart pare acceptabil. Mai ales având în vedere performanţele de care este capabil un Caterham RST Levante.

Raportul de 1000 CP/tonă al acestui model este mai bun chiar şi decât cel al lui Veyron. Ne aşteptăm la o producţie extinsă a acestui model înainte ca fanii să-şi piardă răbdarea.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.