Câţi indieni încap pe o motocicletă? Nu este banc - VIDEO

Ultimul record în această privinţă a fost stabilit în ...

Armata indiană a vrut să bată un record la numărul de oameni care pot circula în acelaşi timp pe o motocicletă. Şi au reuşit: 58 de oameni pe o motocicletă. 

Militarii îmbrăcaţi în salopete în culorile drapelului indian, au urcat pe rând, din mers, pe o platformă ataşată unei motociclete. 

Pentru asta militarii indieni s-au antrenat timp de şase luni şi au ţinut inclusiv o dietă specială, pentru a menţine o greutate medie.

Ultimul record în această privinţă a fost stabilit în 2013, de o altă unitate a armatei indiene. Atunci au urcat pe motocicletă 56 de oameni, cu doi mai puţini decât acum.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.