Câţi români îşi spală maşina în staţiile de alimentare din România. PLUS: staţia cu peste 1 milion de spălări efectuate

Orice şofer vrea ca maşina lui să fie curată, iar în ultimii ani este tot mai uşor să găseşti o spălătorie, pentru că numărul acestora a crescut, aici fiind incluse şi cele din cadrul staţiilor de alimentare.

Câţi români îşi spală maşina în staţiile de alimentare din România. PLUS: staţia cu peste 1 milion de spălări efectuate Câţi români îşi spală maşina în staţiile de alimentare din România. PLUS: staţia cu peste 1 milion de spălări efectuate

Orice şofer vrea ca maşina lui să fie curată, iar în ultimii ani este tot mai uşor să găseşti o spălătorie, pentru că numărul acestora a crescut, aici fiind incluse şi cele din cadrul staţiilor de alimentare.

OMV Data Center a realizat o analiză care arată cât de folosite sunt serviciile de spălătorie din cadrul staţiilor OMV aflate în fiecare judeţ din România.

Potrivit analizei, cei mai mulţi dintre şoferii care aleg să îşi spele maşina atunci când opresc pentru alimentare sunt din judeţele Bihor, Cluj şi Satu Mare.

În decursul unui an, un număr de maşini echivalent cu 80% din totalul autoturismelor înregistrate în judeţul Bihor au folosit serviciul de spălătorie auto din cadrul staţiilor OMV. Totodată, în judeţele Satu Mare şi Cluj, numărul autoturismelor spălate într-un an este cu 3%, respectiv cu 0.7% mai mare decât totalul maşinilor înregistrate în cele două judeţe.

În ceea ce priveşte Capitala, numărul şoferilor care au ales unul dintre serviciile de spălare auto disponibile în staţiile OMV de aici este echivalent cu 38,5% dintre maşinile înmatriculate în acest oraş. Una dintre cele mai populare staţii din Bucureşti este cea din zona Aerogării. Doar aici, peste un milion de maşini s-au bucurat de o spălare rapidă, în cei 12 ani de la inaugurare.

Potrivit OMV Data Center, echivalentul a 27,3% din totalul autoturismelor înregistrate în România au ajuns în staţiile OMV în decursul unui an, pentru a beneficia de unul dintre serviciile de spălare.

Judeţele în care a fost înregistrat cel mai mic procentaj al şoferilor care aleg să îşi spele maşinile în staţiile de alimentare, 10,8% potrivit OMV Data Center, sunt Călăraşi, Olt şi Botoşani.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.