Cauciucuri de 190.000 de km

Un britanic a reușit să parcurgă aproape 190.000 de km cu un singur set de pneuri montate pe Land Roverul sau, model Defender 90.

Cauciucuri de 190.000 de km Cauciucuri de 190.000 de km
Performanta AvonDeși un set normal de cauciucuri ține undeva între 50.000 și 100.000 de km în cel mai bun caz, Tom Townsend, un posesor britanic de Land Rover a mers cu acesta aproximativ 190.000 de km cu doar patru cauciucuri. Distanță este echivalentă a cinci călătorii în jurul globului, posesorul declarând că toti acești km au fost parcurși în condiții normale.

Chiar dacă informațiile vin de la o conferință de presă a producătorului de cauciucuri Avon, realizarea în sine reprezintă o performanță de luat în seamă, mai ales că în pozele puse la dispoziție se observă faptul că pneurile încă nu au ajuns să fie tocite complet.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.