Cazul ciudat al modelului Lancia Ypsilon - GALERIE FOTO

Singurul model Lancia oferit la vânzare în acest moment este Ypsilon, o maşină mică cu un design mai puţin atrăgător. Cu toate acestea, potrivit datelor FIAT, micul Ypsilon se bucură de un succes greu de înţeles.

Cazul ciudat al modelului Lancia Ypsilon - GALERIE FOTO Cazul ciudat al modelului Lancia Ypsilon - GALERIE FOTO

Singurul model Lancia oferit la vânzare în acest moment este Ypsilon, o maşină mică cu un design mai puţin atrăgător. Cu toate acestea, potrivit datelor FIAT, micul Ypsilon se bucură de un succes greu de înţeles.

Cifrele grupului FIAT dezvăluie că în prima jumătate a anului s-a vândut 34.691 de Lancia Ypsilon. Spre comparaţie, Alfa Romeo a vândut doar 27.702 unităţi în aceeaşi perioadă. Devine ciudat când te gândeşti că Afla Romeo are o gamă de patru modele, iar două sunt recent lansate - Stelvio şi Giulia. Totodată, modelele Alfa Romeo se vând la nivelul UE, în timp ce Lancia Ypsilon se vinde exclusiv în Italia.

Modelele Afla Romeo Giulia, Stelvio, 4C Mito şi Giulietta se vând în toate ţările Europei, iar fiecare model are propriul său segment şi atrage proprii clienţi. Asta în timp ce Lancia Ypsilon este o maşină care nu atrage prea multe remarci pozitive.

Modelul se vinde în forma curentă încă din 2011, dar recent vânzările sale au fost impulsionat de reduceri considerabile.

Italienii care doresc o Lacia Ypsilon au la alegere două propulsoare pe benzină şi unul diesel. Motoarele pe benzină au 1,2 litri şi oferă 68 CP - transmisie manuală, respectiv 83 CP - transmisie automată. Varianta diesel este cea mai puternică, livrând 93 de cai-putere.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.