Ce aduc românii în bagaje când se întorc în ţară. FOTO viral de pe o autostradă din Ungaria

Un şofer român a fost fotografiat în timp ce circula pe Autostrada M7 din Ungaria

Ce aduc românii în bagaje când se întorc în ţară. FOTO viral de pe o autostradă din Ungaria Ce aduc românii în bagaje când se întorc în ţară. FOTO viral de pe o autostradă din Ungaria

Un şofer român a fost fotografiat în timp ce circula pe Autostrada M7 din Ungaria, transportând o maşină cocoţată pe o remorcă plină cu bagaje. Mai exact, pe bagaje a fost urcat un Volkswagen Polo. 

Fotografia a atras şi atenţia presei şi a poliţiei din ţara vecină. ”A împachetat în aşa hal remorca încât un om normal nu ar mai fi putut pune acolo nimic. Însă şoferul român a zis că mai e ceva loc de o maşină, aşa că a aruncat-o în vârful bagajelor. Conform poliţiei, nu mai este vorba de o simplă contravenţie rutieră, ci se poate vorbi chiar de o infracţiune”, informează Adevărul.ro citând site-ul Origo.hu.

Sursă foto: Origo.hu

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.