Ce aduce nou a doua generaţie Audi Q3 - FOTO

Eechiparea de bază include un panou digital ...

Ce aduce nou a doua generaţie Audi Q3 - FOTO Ce aduce nou a doua generaţie Audi Q3 - FOTO

Noul Audi Q3 a ajuns la a doua generaţie. Modelul dispune de un sistem de operare şi afişare complet digitalizat, suspensii optimizate şi sisteme inovatoare de asistenţă şi va ajunge la dealership-urile din Europa începând cu luna noiembrie 2018.

Grila Singleframe a radiatorului cu design octogonal, prizele mari de aer şi farurile înguste şi triunghiulare sunt detaliile care marchează partea frontală. La interior elementul central este afişajul MMI touch, încadrat de o ramă cu aspect de sticlă neagră lucioasă. Scaunele permit o poziţie sportivă, cu volanul dispus în unghi corespunzător.

Echiparea de bază include un panou digital de instrumente cu diagonala ecranului de 10 inchi.

Printre sistemele de asistenţă se remarcă Adaptive Cruise Assist. Este un sistem care încorporează funcţiile asistenţilor Adaptive Speed assist, Traffic Jam Assist şi Active Lane Assist.

La lansare, Audi oferă noul Q3 cu patru versiuni de motor, dintre care trei pe benzină şi unul diesel, în combinaţie cu tracţiunea faţă sau tracţiunea integrală. Puterile se încadrează între 110 kW (150 CP) şi 169 kW (230 CP). Toate motoarele sunt unităţi cu patru cilindri şi cu injecţie directă de combustibil şi cu supraalimentare cu turbină. Pentru transmisia puterii este utilizată cutia de viteze manuală cu şase trepte sau cea automată S tronic cu şapte trepte.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.