Ce-aţi spune de un Nissan Juke având siglă şi design Renault?

Ecuaţia e simplă: Renault şi Nissan formează o alianţă puternică, Nissan e specialist în crossover-uri şi SUV-uri, iar francezilor de la Renault le cam lipsesc asemenea modele competitive în gamă. Deci un Juke by Renault e o idee viabilă.

Ce-aţi spune de un Nissan Juke având siglă şi design Renault? Ce-aţi spune de un Nissan Juke având siglă şi design Renault?

Vânzările sub aşteptări ale SUV-ului Renault Koleos (maşină realizată în colaborare cu partenerul sud-coreean Samsung) au dus la concluzia că francezii ar trebui să apeleze la partenerul de alianţă Nissan, un adevărat specialist al domeniului SUV şi crossover.

Britanicii de la Auto Express au informaţii conform cărora Renault umează să folosească micul crossover Nissan Juke pentru a oferi publicului un model propriu - VEZI AICI RANDĂRILE.

Faţă de Juke, noul crossover francez ar urma să ofere un design mai convenţional, cu o imagine de marcă în spiritul celei inaugurate de conceptul DeZir. De altfel, cei de la Renault au prefigurat intenţia de a intra pe teritoriul crossover chiar la Salonul Auto Geneva 2011, prin conceptul Renault Captur.

Evident, gama de motorizări şi transmisii va fi aceeaşi ca la Nissan Juke, în timp ce interiorul va fi realizat într-o notă personalizată, urmând a se diferenţia şi el destul de mult diferit de al modelului japonez. Noul crossover Renault ar urma să apară peste cel puţin 2 ani şi se pare că va fi doar primul din noua gamă de SUV-uri pe care Renault o va dezvolta pe baza modelelor Nissan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.