Ce cascadorii mai face Volvo pentru a ne convinge să-i cumpărăm camioanele. VIDEO

Volvo a început un reality show împreună cu artista Mapei (cântăreaţă pe care te invităm să o descoperi, dacă nu ştiai de ea), în care încearcă să ne spună cât de plăcut este să fii pe locul din dreapta al unui camion Volvo. Asta implică uneori şi cascadorii...

Ştii deja că cei de la Volvo Trucks sunt puţini nebuni sau au la îndemână ciuperci de calitate, astfel încât au o creativitate debordantă, vizibilă în celebrele lor reclame cu Van Damme (şi nu numai, dacă ne aducem aminte de întrecerea cu un Koenigsegg). Ei bine, acum au hotărât să urce un pic ştafeta, şi să facă primul reality show de marketing din istorie, plimbând-o pe artista Jackie Mapei prin Europa, pe un traseu absolut superb, pentru realizarea unui clip video.

Dacă nu ştii despre ce e vorba, te invit să vezi mai jos cam ce se întâmplă în el. Iar dacă-ţi place, să urmăreşti canalul Volvo Trucks zilele astea, pentru că apar clipuri video noi aproape în fiecare zi!

Apoi, dacă tot ţi-am stârnit interesul, să ştii că ei mai au o serie de mini-documentare cu şoferii de camioane Volvo, dintre care ne-a atras atenţia acest episod (şi acest camion!):

Enjoy!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.