Ce crede Elon Musk despre o posibilă colaborare Tesla şi Apple

Autor: go4it.ro 10 mai 2017 Știri auto
Ce crede Elon Musk despre o posibilă colaborare Tesla şi Apple

Şeful Tesla, , a declarat că Apple nu este interesată de o colaborare cu compania pe care o conduce. „Da, nu cred că ei doresc să aibă această discuţie. Nu am primit nicio indicaţie că ar vrea”, a spus Musk, scrie Go4it.ro.

Apple lucrează la propriul proiect misterios în domeniul auto. Se pare că gigantul american a renunţat la ideea construirii unui automobil electric şi că acum dezvoltă un sistem autopilot. Compania a primit o autorizaţie în California pentru a testa automobile autonome în luna aprilie a acestui an.

S-a vorbit şi despre o posibilă achiziţie a Tesla de către Apple, dar, într-un interviu acordat Bloomberg, Musk a spus că aşa ceva este foarte puţin probabil. Potrivit lui, compania se concentrează pe construcţia Model 3, primul vehicul Tesla cu preţ accesibil. Astfel de negocieri ar putea afecta bunul mers al acestui proiect foarte important pentru companie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide