Ce este acest cabriolet pictat artistic?

Când spui Fiesta, nu prea te gândeşti la diavoli şi flăcări - decât dacă eşti puţin prea pasionat de chestii legate de aghiuţă... Este şi cazul maşinii de faţă, un venerabil Ford Escort, transformat în cabriolet şi pictat în stil aproape satanist!

Se observă cu uşurinţă faptul că tema aleasă de artist pentru pictarea maşinii de faţă se cam referă la infern şi diavoli, dar sperăm să nu fim consideraţi satanişti pentru că am ales această maşină pentru această ghicitoare de weekend. De apreciat, totuşi, efortul pe care l-a pus proprietarul pentru ca maşinuţa lui să arate ca un mic automobil venit din iad - de exemplu, "spoilerul" din spate, unde ţeava de evacuare iese chiar prin gura unui drac...

Câţiva dintre voi au găsit răspunsul corect: este vorba despre Ford Fiesta, prima generaţie produsă între 1976 şi 1983 şi pe care proprietarul a transformat-o dintr-o banală maşină de oraş cu 3 uşi într-un cabriolet care nu va trece neobservat - vezi şi vide-ul de mai jos:

Ford Fiesta Diabolo - tuning aproape satanist... de pe tare.ro

Ce părere aveţi:

ESTE REUŞIT TUNINGUL ACESTUI FORD FIESTA MK1?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.