Ce fac cei înscrişi în Gumball 3000 când se plictisesc

Poate şi din acest motiv iubim această manifestare auto numită Gumball 3000. Totul se scrie în funcţie de inspiraţia fiecărui concurent. În acest caz o Toyota Supra îi arată unui Bugatti Veyron ce nu poate face supercarul francez.

Poate Toyota Supra nu este cea mai exotică prezenţă de la startul de anul acesta a cursei Gumball 3000, dar categoric este una dintre cele mai incitatnte modele, asta dacă are un şofer talentat. Poate uşor deranjat de faptul că proprietarul Veyron-ului nu poate opri decât în mijlocul parcării pentru a fura toate privirile, concurentul din Supra a decis că poate eclipsa şarmul supercarului francez. Proprietarul Veyron-ului se pare că nu prea a agreat ideea dar a trebuit să o accepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.