Ce faci când cineva te blochează în parcare?

Proprietarul unei Lada 2107 a răspuns la această întrebare în următorul videoclip. Vezi în continuare ce a făcut protagonsitul următorului material video pentru a putea ieşi din parcare.

Şoferul unei Lada 2107 s-a enervat peste măsură atunci când a descoperit că este blocat în parcare de un Chevrolet Aveo. Chiar dacă la început a încercat să îi atragă atenţia proprietarului, eroul principal şi-a pierdut răbdarea foarte repede şi a ales o soluţe extremă. Acesta a lovit automobilul care îl bloca până cănd şi-a făcut loc să iasă din parcare şi apoi şi-a continuat nestingherit drumul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.