Ce faci cu un Ferrari FF pe post de suport din pânză? Picturi pe roţi, evident

Nu trebuie să fii urmaşul lui Picasso ca să poţi picta pe maşini, doar că atunci când maşina în discuţie este un Ferrari FF, e normal ca pretenţiile să crească.

Ce faci cu un Ferrari FF pe post de suport din pânză? Picturi pe roţi, evident Ce faci cu un Ferrari FF pe post de suport din pânză? Picturi pe roţi, evident

Am putea să lăudăm formele voluptoase afişate de Ferrari FF, însă toată lumea ştie deja că modelul arată foarte bine. Asta nu înseamnă că acest aspect nu se poate îmbunătăţi, mai ales dintr-un punct de vedere cromatic.

La iniţiativa Ferrari of Fort Lauderdale, artistul Duvaiv s-a folosit de liniile unui Ferrari FF pentru a-şi demonstra arta într-un proiect care a presupus pictarea integrală a caroseriei maşinii respective.

Chiar dacă nu suntem critici de artă, îndrăznim să spunem că propunerea artistului şi execuţia sa arată bine pe modelul italian, deşi cu siguranţă există voci care îşi vor exprima dezaprobarea faţă de această tentativă artistică. În schimb, putem spune că accentele galbene pe care artistul francez le-a adăugat la interior nu erau imperios necesare, dar deh, nu putem contrazice viziunea artistică a omului.

Vouă cum vi se pare creaţia?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.