Ce Ferrari-surpriză îi pregăteşte Real Madrid lui Cristiano Ronaldo?

Autor: Oraan Mărculescu 24 sept. 2013 Știri auto
Ce Ferrari-surpriză îi pregăteşte Real Madrid lui Cristiano Ronaldo?

Ei bine, se pare că fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, pe lângă salariul de 17 milioane de euro pe an pe care îl va primi de la Real Madrid în următorii 5 ani, va face parte dintr-un club select al deţinătorilor de modele Ferrari.

Şi asta deoarece zvonurile afirmă că Ronaldo va primi unul din cele 499 exemplare Ferrari LaFerrari, noul supercar hibrid italian, pentru care trebuie să îndeplineşti nişte condiţii draconice dacă vrei să fii pe lista potenţialilor norocoşi – cea mai importantă fiind că trebuie să deţii cel puţin 5 modele Ferrari în garaj, proprietarii de F40 şi F50 fiind avantajaţi.

Ei bine, Ronaldo a mai avut înainte doar patru modele Ferrari, însă niciunul aşa de exclusivist cum cere protocolul. Pe de altă parte, însă, cei de la Ferrari îşi permit să facă o excepţie, dată fiind reclama extraordinară de care vor avea parte, nu-i aşa?

În plus, pentru bugetul clubului Real Madrid nu e o problemă să-i ofere starului Ronaldo un cadou în valoare de cel puţin 1,3 milioane de euro – pentru că la atât este estimat preţul de pornire al unui Ferrari LaFerrari.

Acum rămâne să vedem dacă zvonurile se vor şi confirma în realitate. Voi ce credeţi:

ÎL VOM VEDEA PE RONALDO LA VOLANUL NOULUI FERRARI LAFERRARI?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide