Ce i-ai face drifterului cu R8?

Bani mulţi, minte puţină, responsabilitate zero - aşa am putea rezuma următorul video, în care un teribilist cu Audi R8 intră în coliziune cu o altă maşină, o răstoarnă, iar apoi fuge de la faţa locului. Ce crezi că ar merita vinovatul?

Nu cunoaştem detalii despre cele întâmplate în video-ul de mai jos, dar nu e greu de observat că tembelul din Audi R8 a vrut să "se dea mare", însă totul s-a sfârşit cu o colizune, în urma căreia Lada pe care a lovit-o s-a răsturnat. De parcă nu era suficient că a produs un accident, cel de la volanul R8-ului s-a făcut nevăzut cu tot cu maşină, totul fiind surprins de camera video.

De remarcat imaginea ursuleţului de pluş de pe caldarâm, alături de maşina răsturnată, un detaliu care sugerează că ar putea fi vorba de o campanie virală anti-accidente, nu de un accident real. Indiferent care ar fi adevărul, ce soartă credeţi că merită teribilistul care a fugit de la locul accidentului?

Drifter teribilist fuge de la locul accidentului de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.