Ce înseamnă fiecare detaliu din permisul auto şi de ce este acest document foarte greu de falsificat

Permisul de conducere

Ce înseamnă fiecare detaliu din permisul auto şi de ce este acest document foarte greu de falsificat Ce înseamnă fiecare detaliu din permisul auto şi de ce este acest document foarte greu de falsificat

Permisul auto conţine multe elemente pe care majoritatea şoferilor nu le observă. În timp ce datele persoanale sunt pentru identificarea şoferului, există şi elemente pentru a îngreuna falsificarea acestui document, cum ar fi diverse modele folosite pentru fundal sau imaginea şoferului gravată cu laser. 

Află toate elementele pe care le conţine un permis de conducere apăsând pe fotografia de mai jos.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.