Ce mai face Fiat 500

Din seria – ce mai fac maşinile pe perioada verii iată cele mai proaspete veşti despre Fiat 500 care tocmai a fost lansat în America unde este promovat cu o campanie agresivă iar în Europa versiunile Gucii iau minţile fashionistelor.

Ce mai face Fiat 500 Ce mai face Fiat 500

În galeria foto ataşată acestui subiect veţi găsi trei seturi de fotografii. Vă prezentăm în premieră primele fotografii ale campaniei de promovare a lui 500 în America, o campanie din care jocul de limbaj al americanilor nu se dezminte. "Bigger isn't better. It's just harder to park". Nu ştiu cât de mult vor aprecia americanii adevăraţi aceste glumiţe dar cu siguranţă mulţi dintre ei vor aprecia consumul redus, originalitatea lui 500 dar şi modalităţile exclusive de personalizare.

Legat de personalizare veţi regăsi în fotografii şi câteva din cele mai importante accesorii pe care şi le pot comanda americanii pentru 500. În America, toate accesoriile pentru Fiat vor fi comercializate de divizia specială a grupului Chrysler, Mopar. Peste 150 de accesorii vor fi disponibile pentru micul 500, iar preţurile variază de la 21 de dolari - un capac pentru busonul rezervorului, la 1.400 de dolari un kit de caroserie.

Chiar dacă nu vor opta pentru accesoriile Mopar, americanii se pot bate şi ei pe o nouă versiune 500 by Gucci, lansată zilele trecute. Este vorba despre 500 C by Gucci, o maşină lansată ca urmare a celor peste 3.000 de comenzi primite pentru versiunea hatchback semantă de Gucci. La fel ca şi modelul standard, decapotabila 500 semnată Gucci va fi disponibilă în doar două culori, alb cu elemente argintii satinate sau negru cu elemente de carsoerie cromate. La interior dungile Gucci se regăsesc pe tapiţerie şi foarte spectaculos pe centurile de siguranţă. Să vedem acum câtă isterie va crea noul cabriolet Gucci.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.