Ce maşină a deţinut Corneliu Vadim Tudor - FOTO

Cu cât s-a vândut limuzina lui Corneliu Vadim Tudor. Clientul a dat mult mai mult faţă de cât s-a cerut la licitaţie - FOTO

Ce maşină a deţinut Corneliu Vadim Tudor -  FOTO Ce maşină a deţinut Corneliu Vadim Tudor - FOTO

La începutul anului 2017 familia lui Corneliu Vadim Tudor a decis să îi scoată la vâzare câteva din bunurile personale care i-au aparţiunut celebrului politician. Printre ele s-a aflat şi un autoturism.

Maşina personală a lui Corneliu Vadim Tudor, un autoturism Chrysler LX 300C, a fost vândută în acel an cu 12.000 de euro în cadrul unei licitaţii. Suma la care s-a vândut limuzina a fost mai mare decât preţul de pornire, aceasta reprezentând jumătate din banii strânşi la licitaţie.

Chrysler LX 300C vândut cu 12.000 de euro

Maşina a avut un preţ de pornire de 3.000 de euro. Era vorba de un Chrysler LX 300C, din 2010, kilometraj 36.500km; motor: V6 de 2.736 cmc; putere: 181 CP; cutie de viteze automată. Dotările includeau un interior din piele, geamuri, oglinzi şi scaune acţionate electric, încălzire în scaune, climatizare şi cruise-control. 

Citeşte şi:

Două femei din Suceava, filmate în timp ce se băteau pentru un loc de parcare - VIDEO

Surpriză de proporţii: Cel mai bine vândut produs Volkswagen nu este o maşină!

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.