Ce maşină are căpitanul naţionalei U21 Mirel Rădoi. Modelul este ediţie limitată - FOTO

Bentley Bentayga First Edition costa la momentul lansării puţin peste 250,000 de euro

Ce maşină are căpitanul naţionalei U21 Mirel Rădoi. Modelul este ediţie limitată - FOTO Ce maşină are căpitanul naţionalei U21 Mirel Rădoi. Modelul este ediţie limitată - FOTO

Cea mai recentă maşină pe care şi-a cumpărat-o selecţionerul „tricolorilor” U21, Mirel Rădoi este un Bentley Bentayga First Edition. 

Bentley a dezvăluit această versiune limitată a super-SUV-ului Bentayga, limitată la 608 de exemplare cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din 2015. 

Pentru a diferenţia de modelul obişnuit, cumpărătorii modelului First Edition pot alege între 10 culori de vopsea exterioară. Roţile de 22 inchi ale maşinii sunt, de asemenea, vopsite în culoare neagră, spre deosebire de argintiul versiunii standard.

Maşina costa la momentul lansării puţin peste 250,000 de euro

Din punct de vedere mecanic, First Edition este identică cu maşina obişnuită - fiind propulsată de motorul W12 de 6 litri, cu două turbocompresoare care produce 600 CP. Maşina are nevoie de doar patru secunde pentru a ajunge de la 0-100 de km/h. Viteza maxima pe care o atinge este de 300 de km/h.

Sursă foto: cancan.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.