Ce maşină are Cheloo de la Paraziţii. GALERIE FOTO

Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi români. Acesta s-a remarcat prin stilul său nonconformist ...

Ce maşină are Cheloo de la Paraziţii. GALERIE FOTO Ce maşină are Cheloo de la Paraziţii. GALERIE FOTO

 


Cheloo este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi români. Acesta s-a remarcat prin stilul său nonconformist ce s-a manifestat atât în muzică, cât şi în viaţa de zi cu zi. Însă, ca şi şofer, Cheloo nu a atras atenţia, el rămânând fidel unei mărci de maşini la volanul căreia a fost văzut constant.

Este vorba de un Mitsubishi Pajero 2800 TD Intercooler. După părerea noastră modelul îl reprezintă cât se poate de bine. Recunoaştem la acest Mitsubishi sobrietatea şi duritatea solistului trupei Paraziţii. 

GALERIE FOTO

Azi dimineaţă solistul Cheloo, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri la DIICOT Ploieşti într-un dosar de trafic de droguri, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Rapperul Cheloo de la trupa Paraziţii este vizat într-un dosar de trafic de droguri, el urmând să fie audiat, miercuri, alături de circa 90 de persoane, la DIICOT Ploieşti, declară sursele judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziţii domiciliare care au avut loc în Bucureşti şi Prahova. Dosarul în acest caz vizează traficul de droguri de risc.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.