Ce maşină are Darius Vâlcov. „Comoara” neascunsă în pereţi

Fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat ...

Ce maşină are Darius Vâlcov. „Comoara” neascunsă în pereţi Ce maşină are Darius Vâlcov. „Comoara” neascunsă în pereţi

Fostul ministru al Finanţelor, în prezent consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat, joi, de instanţa supremă, la opt ani de închhisoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului Viorica Dăncilă, condamnat la opt ani de închisoare. Decizia nu este definitivă
Judecătorii au dispus şi confiscarea a 6.200.000 lei.

Ultimul termen a avut loc pe 9 ianuarie, când DNA a cerut pentru Darius Vâlcov pedeapsa maximă, adică 14 ani de detenţie.

În concluzii, apărătorul fostului primar al municipiului Slatina şi fost ministru de Finanţe a explicat magistraţilor că nu există probe pentru condamnarea clientului său şi a cerut achitarea acestuia.

Darius Vâlcov a fost trimis în judecată în anul 2015, de către procurorii DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile.

Averea lui Darius Vâlcov

Darius Vâlcov nu are în proprietate terenuri şi nici clădiri, conform ultimei declaraţii de avere depuse la Senat.

El deţine un autoturism Jeep Wrangler pe care l-a cumpărat în 2014 de Lavinia Şandru şi are în proprietate bijuterii şi obiecte de artă în valoare de 62.000 de lei.

(Imagine cu rol de ilustraţie)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.