Ce maşină credeţi că scoate atât de mult fum din cauciucuri? VIDEO

Burn-out-ul, o manevră spectaculoasă, care te face vedetă pentru câteva minute, chiar dacă asta te costă ulterior mulţi bani, în primul rând pentru pneuri. Dar cât de scumpă şi puternică trebuie să fie o maşină pentru a fi capabilă de a scoate atât de mult fum din cauciucuri? Puteţi ghici fără să vă uitaţi la următorul video?

Dacă aţi ajuns să citiţi aceste rânduri, e clar: v-a fost imposibil să ghiciţi despre ce maşină e vorba în imagine, din cauza fumului. Dar punem pariu că primul impuls a fost să vă gândiţi la maşini de sute de cai putere, eventual muscle-car-uri demente. Sunteţi pregătiţi pentru momentul adevărului? Vedeţi mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.