Ce maşină i-ai da cadou preşedintelui Băsescu de ziua lui?

În data de 4 noiembrie 2011, preşedintele Traian Băsescu împlineşte vârsta de 60 de ani. Ce maşină crezi că merită cadou de ziua lui?

Ce maşină i-ai da cadou preşedintelui Băsescu de ziua lui? Ce maşină i-ai da cadou preşedintelui Băsescu de ziua lui?

Poate nu aţi aflat încă, deşi mass-media nu putea trece cu vederea acest lucru: vineri 4 noiembrie, preşedintele Traian Băsescu îşi serbează ziua de naştere, ajungând la vârsta de 60 de ani.

Îi urăm şi noi la mulţi ani cu această ocazie şi, pentru că vorbim de o cifră rotundă, ne-am gândit că merită un cadou special pe patru roţi - chiar dacă ştim că are deja un Logan de criză şi un Duster roşu special. Aşadar:

CE MAŞINĂ-CADOU I-AŢI DA PREŞEDINTELUI BĂSESCU LA 60 DE ANI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.