Ce maşină ”şi-a tras” Armin van Buuren, unul dintre cei mai faimoşi DJ de muzică house

Armin van Buuren e olandez, dar de acum încolo se va afişa într-o maşină britanică sport de aproape 500 CP! Cum vi se pare asocierea de imagine?

Ce maşină ”şi-a tras” Armin van Buuren, unul dintre cei mai faimoşi DJ de muzică house Ce maşină ”şi-a tras” Armin van Buuren, unul dintre cei mai faimoşi DJ de muzică house

Armin van Buuren este unul dintre cei mai prolifici DJ de muzică de club, deci era normal să pună ochii pe o maşină creată în primul rând pentru tinerii cu mulţi bani şi fără griji. De fapt, mai corect ar fi să spunem invers: producătorul acestei maşini a pus ochii pe DJ-ul olandez...

Cu alte cuvinte, Jaguar continuă campania de asociere cu vedete din showbiz-ul internaţional, aşa încât i-a oferit lui Armin van Buuren un model Jaguar F-Type nou-nouţ.

Nu doar atât, vorbim de varianta de top Jaguar F-Type V8, care are sub capotă un motor V8 de 495 CP, graţie unui compresor mecanic, iar demarajul 0-100 km/h durează doar 4,3 secunde. La care mai adăugăm sunetul demenţial al evacuării - oare îi va folosi Armin în vreo melodie?

Acum nu mai rămâne decât să vedem un duel cu un alt DJ celebru, Tiesto, care are ca maşină de imagine un Mercedes-Benz SL 65 Black Series. Oare cine credeţi că ar câştiga la o ”liniuţă”?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.