Ce maşină spectaculoasă are Mihai Răduţ – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 23 iul. 2019 Știri auto

Deşi abia marţi, 23 iulie, şi-a găsit din nou echipă, fotbalistul Mihai Răduţ (29 de ani) are o maşină care atrage priviri. El a fost văzut recent coborând dintr-un superb model Mercedes-Benz GT63 AMG de 585 de CP, care atinge suta în 3.2 secunde. Viteza maximă este de 315 km/h.

Sub capotă se află un motor de 4 litri V8 biturbo conectat la o cutie de viteze automată cu 9 trepte. Preţul de pornire al unui astfel de model este de aproximativ 220.000 de euro.

Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uşi îmbină performanţa impresionantă a autovehiculelor sport cu utilitatea unui Coupé elegant cu patru uşi.

Despre Mihai Răduţ

Mijlocaşul ofensiv care a jucat în ultimii ani la Lech Poznan a fost curtat de Mircea Rednic, iar în ultimele zile în presa din România s-a discutat intens despre subiect.

Începând de azi, 23 iulie, Mihai Răduţ este noul fotbalist al Astrei Giurgiu! Mijlocaşul român a semnat un contract valabil pe două sezoane, iar marţi mutarea a fost anunţată de fosta campioană a României.

În vârstă de 29 de ani, Răduţ a luat o pauză lungă. Fostul fotbalist al FCSB nu mai are echipă din mai, iar Astra trebuie să-l repună pe picioare: „Internaţional al ţării noastre, ultima dată în Polonia, la Lech Poznan, Mihai Răduţ a semnat astăzi un contract valabil pentru două sezoane, alăturându-se lotului pregătit de Dan Alexa.

Născut în 1990, mijlocaş polivalent, Răduţ completează campania de achiziţii a Astrei, iar venirea sa sperăm să reprezinte un atu important în acest sezon.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide