Ce maşină spectaculoasă are Mihai Răduţ - GALERIE FOTO

Fotbalistul Mihai Răduţ (29 de ani) are o maşină care atrage priviri.

Ce maşină spectaculoasă are Mihai Răduţ - GALERIE FOTO Ce maşină spectaculoasă are Mihai Răduţ - GALERIE FOTO

Deşi abia marţi, 23 iulie, şi-a găsit din nou echipă, fotbalistul Mihai Răduţ (29 de ani) are o maşină care atrage priviri. El a fost văzut recent coborând dintr-un superb model Mercedes-Benz GT63 AMG de 585 de CP, care atinge suta în 3.2 secunde. Viteza maximă este de 315 km/h.

Sub capotă se află un motor de 4 litri V8 biturbo conectat la o cutie de viteze automată cu 9 trepte. Preţul de pornire al unui astfel de model este de aproximativ 220.000 de euro.

Mercedes-AMG GT Coupé cu 4 uşi îmbină performanţa impresionantă a autovehiculelor sport cu utilitatea unui Coupé elegant cu patru uşi.

Despre Mihai Răduţ

Mijlocaşul ofensiv care a jucat în ultimii ani la Lech Poznan a fost curtat de Mircea Rednic, iar în ultimele zile în presa din România s-a discutat intens despre subiect.

Începând de azi, 23 iulie, Mihai Răduţ este noul fotbalist al Astrei Giurgiu! Mijlocaşul român a semnat un contract valabil pe două sezoane, iar marţi mutarea a fost anunţată de fosta campioană a României.

În vârstă de 29 de ani, Răduţ a luat o pauză lungă. Fostul fotbalist al FCSB nu mai are echipă din mai, iar Astra trebuie să-l repună pe picioare: "Internaţional al ţării noastre, ultima dată în Polonia, la Lech Poznan, Mihai Răduţ a semnat astăzi un contract valabil pentru două sezoane, alăturându-se lotului pregătit de Dan Alexa.

Născut în 1990, mijlocaş polivalent, Răduţ completează campania de achiziţii a Astrei, iar venirea sa sperăm să reprezinte un atu important în acest sezon.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.