Ce maşini are Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook - FOTO

Ce maşini are Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook - FOTO Ce maşini are Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook - FOTO

Când vine vorba despre capitolul maşini Mark Zuckerberg nu tinde să epateze prin achiziţionarea unor bolizi cu preţuri fabuloase. 

În anul 2009, Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, a fost declarat cel mai tânăr miliardar, în viaţă, din lume. Acest lucru îi permite să-şi cumpere orice maşină, însă în ciuda contului său bancar Zuckerberg are în garaj câteva maşini foarte modeste.

Zuckerberg este cunoscut pentru faptul că ar conduce maşini relativ ieftine. În cele mai recente poze el a fost văzut într-o Acura TSX şi într-o Honda Fit, ambele fiind evaluate la un preţ sub 30.000 de dolari. 

Honda Fit

Mark Zuckerberg nu deţine nicio maşină scumpă, din contră, el a condus multă vreme pentru naveta zilnică la birou un hatchback Honda Fit în versiunea de bază. Modelul este vândut în alte ţări ca Honda Jazz.

FOTO: news18.com

Acura TSX

În cazul acestui sedan sport nu lipsesc unele caracteristici puţin mai premium, cum ar fi interiorul din piele, plafonul panoramic, climatizarea automată, un sistem de sunet cu şapte difuzoare, Radio prin satelit, Bluetooth şi HandsFreeLink. Chiar şi aşa, alegerea acestei maşini arată că arată că Zuckerberg este mai interesat de funcţionalitate şi design.

FOTO: autoevolution.com

Volkswagen Golf GTI

Zuckerberg a mai avut în trecut şi un Volkswagen Golf GTI, un hatchback mai sportiv, distractiv de condus şi foarte popular printre tineri. Preţurile acestui model însă sunt foarte apropiate de ale maşinilor menţionate mai sus.

FOTO: economictimes.indiatimes.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.