Ce maşini are Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook – FOTO

Autor: Marius Vișan 19 aug. 2019 Știri auto

Când vine vorba despre capitolul maşini Mark Zuckerberg nu tinde să epateze prin achiziţionarea unor bolizi cu preţuri fabuloase.

În anul 2009, Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare Facebook, a fost declarat cel mai tânăr miliardar, în viaţă, din lume. Acest lucru îi permite să-şi cumpere orice maşină, însă în ciuda contului său bancar Zuckerberg are în garaj câteva maşini foarte modeste.

Zuckerberg este cunoscut pentru faptul că ar conduce maşini relativ ieftine. În cele mai recente poze el a fost văzut într-o Acura TSX şi într-o Honda Fit, ambele fiind evaluate la un preţ sub 30.000 de dolari.

Honda Fit

Mark Zuckerberg nu deţine nicio maşină scumpă, din contră, el a condus multă vreme pentru naveta zilnică la birou un hatchback Honda Fit în versiunea de bază. Modelul este vândut în alte ţări ca Honda Jazz.

FOTO: news18.com

Acura TSX

În cazul acestui sedan sport nu lipsesc unele caracteristici puţin mai premium, cum ar fi interiorul din piele, plafonul panoramic, climatizarea automată, un sistem de sunet cu şapte difuzoare, Radio prin satelit, Bluetooth şi HandsFreeLink. Chiar şi aşa, alegerea acestei maşini arată că arată că Zuckerberg este mai interesat de funcţionalitate şi design.

FOTO: autoevolution.com

Volkswagen Golf GTI

Zuckerberg a mai avut în trecut şi un Volkswagen Golf GTI, un hatchback mai sportiv, distractiv de condus şi foarte popular printre tineri. Preţurile acestui model însă sunt foarte apropiate de ale maşinilor menţionate mai sus.

FOTO: economictimes.indiatimes.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide