Ce maşini deţine fiul fostului preşedinte ucrainean Yanukovich. VIDEO

Ca orice fiu de preşedinte care se respectă, băiatul lui Viktor Yanukovich are o colecţie personală de modele exclusiviste evaluată la două milioane de dolari.

Ce maşini deţine fiul fostului preşedinte ucrainean Yanukovich. VIDEO Ce maşini deţine fiul fostului preşedinte ucrainean Yanukovich. VIDEO

Activiştii ucraineni au descoperit recent o colecţie de modele rare şi implicit scumpe care s-ar părea că aparţine fiului preşedintelui Viktor Yanukovich. Localizată în oraşul Gostomel, colecţia este formată în mare parte din modele Mercedes-Benz, inaccesibile cetăţeanului de rând din Ucraina.

Printre jucăriile lui Viktor Yanukovich Junior se regăsesc „bijuterii” ca Brabus G-Class Cabriolet, Mercedes-Benz SLS AMG, Mercedes-Bens S-Class W121 sau Bentley Brooklands. Nu lipsesc nici modele mai pâmânteşti, precum VW Passat CC sau Range Rover Sport. 

Mai multe în materialul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.