Ce motor te aştepţi să aibă Ford Mondeo RS?

Nu ştim cât de repede îl vom vedea, însă, până atunci, nimic nu ne împiedică să ne pregătim psihologic pentru a-l primi cum se cuvine.

Ce motor te aştepţi să aibă Ford Mondeo RS? Ce motor te aştepţi să aibă Ford Mondeo RS?

Fervenţa departamentului Ford Racing anunţă multe noutăţi demne de toată atenţia, noutăţi care au început odată cu noul Ford Focus RS şi cu noul Ford GT. Următoarea maşină aşteptată este Fiesta RS, după care vom primi, probabil, indicii pentru o limuzina hot de clasă medie Mondeo RS. Ford şi-a propus să lanseze versiunea RS pe ultima sută de metri în cazul fiecărei generaţii (RS va fi, practic, ultima versiune a modelului), vom avea de aşteptat puţin...

Între timp, X-Tomi Design a schiţat deja, în creion electronic, o versiune RS a actualului Mondeo - de la care se aşteaptă un motor V6 EcoBoost, de 3,5 litri (pe care îl găsim şi pe Ford GT). Da, o să ne imaginăm o super-limuzină Ford cu circa 500 de cai-putere. Sună bine.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.