Ce nu dezvăluie Volkswagen, află autorităţile. Noi modele VW şi Audi, dar şi Porsche, au dispozitivul de înşelat testele de noxe

Agenţia americană de protecţie a mediului (EPA) a anunţat că Volkswagen a utilizat dispozitive de înşelare a testelor de emisii din SUA şi pe alte motoare decât cele anunţate iniţial.

Ce nu dezvăluie Volkswagen, află autorităţile. Noi modele VW şi Audi, dar şi Porsche, au dispozitivul de înşelat testele de noxe Ce nu dezvăluie Volkswagen, află autorităţile. Noi modele VW şi Audi, dar şi Porsche, au dispozitivul de înşelat testele de noxe

Agenţia americană de protecţie a mediului (EPA) a anunţat că Volkswagen a utilizat dispozitive de înşelare a testelor de emisii din SUA şi pe alte motoare decât cele anunţate iniţial.

Este vorba de motoare puternice, cu o cilindree de 3 litri şi peste 250 de cai-putere.

Cauciucuri de iarnă 2015. Cele mai bune mărci şi preţurile la care le poţi găsi în România

Astfel, mai multe modele diesel de Audi şi Porsche ar fi incluse pe lista maşinilor afectate, printre care Audi A6, A7, A8, Q5 si Porsche Cayenne, precum si Volkswagen Touareg, a precizat EPA.

Motoarele vizate se găsesc pe maşini produse în 2013, 2014 si 2015.

Celor 482.000 de maşini echipate cu motoare diesele de până în 2 litri li se mai adaugă alte 10.000 cu motoare de 3 litri.

"Volkswagen şi-a incalcat din nou obligaţiile de a respecta legea care protejează calitatea aerului respirat de americani", spun cei de la EPA.

După declanşarea scandalului, EPA a anunţat că va face teste aprofundate pe toate modelele diesel vândute în SUA.

Dacia Duster Army ar putea echipa forţele române. Anunţul a venit azi - GALERIE FOTO

Culmea tupeului. Gest revoltător făcut de un şofer băcăuan. VIDEO

Eşti pregătit de sezonul rece? Uite ce trebuie să ai în maşină când vine zăpada

Scumpiri între 20% şi 200% pentru poliţele RCA

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

VIDEO. Ce faci când nu mai ai bani de benzină?

La salarii româneşti plătim mai mult decât în Austria. Tabelele oficiale cu preţurile benzinei, motorinei şi GPL-ului în toate statele din Uniunea Europeană

Prima maşină fabricată „sută la sută” de români - FOTO

VIDEO Coboară din maşină ca să îi ceară socoteală pietonului pe care aproape l-a lovit, dar acesta îi face praf maşina

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.