Ce nu face omul pentru o maşină nouă? (POZE "SEXY")

Concurs KIA Optima în SUA

Ce nu face omul pentru o maşină nouă? (POZE "SEXY")
Ce nu face omul pentru o maşină nouă? (POZE "SEXY")

Am mai pomenit concursuri de dormit în maşină cu zilele ca să pleci cu ea acasă. Chiar în România, în mall AFI, a fost un astfel de concurs în care câştigai un Opel. Organizat tot de un post de radio. În SUA, kiss FM (al lor) şi KIA au dat o Optima LX de 22.000$ celui care sărută mai bine maşina expusă pentru concurs. 20 de finalişti au pupat maşina câte 50 de minute, cu 10 minute pauză, 50 de ore !!!

Totul a fost LIVE pe Facebook. În final, juriul a ales dintre 7 oameni care au rezistat după toate cele 50 de ore. La fiecare 50 de minute, aşa cum spuneam, oamenii schimbau poziţia, ba în picioare, ba stând pe jos, ba pe un material diferit (metal, cauciuc, plastic). Câştigător a fost un tip de 30 de ani, din Austin – Dilini Jayasuriya. Ceilalţi 6 au câştigat bilete VIP la concertele lui Justin Timberlake şi Bruno Mars. 

GALERIE FOTO "SEXY"

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.