Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria - FOTO

Cititorii ProMotor au reacţionat la articolul Ce sancţiuni riscă soferii ale căror maşini au numere de înmatriculare...

Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria - FOTO Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria - FOTO

 


Cititorii ProMotor au reacţionat la articolul Ce sancţiuni riscă soferii ale căror maşini au numere de înmatriculare ”speciale”. VIDEO şi ne-au trimit câteva imagini cu numere neobişnuite pe care le-au văzut în trafic.

Printre ele, cea mai interesantă ni s-a părut o fotografie trimisă de Francisc Vasile Toth, în care vedem un BMW înmatriculat în Ungaria, pe a cărui plăcuţă scrie ROMAN 1. Probabil că acesta încearcă să zgândărească sentimentele naţionaliste ale ungurilor, mândrindu-se în văzul celorlalţi participanţi la trafic cu cetăţenia sa. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.