Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria – FOTO

Autor: ProMotor 10 sept. 2016 Știri auto

 


Cititorii ProMotor au reacționat la articolul Ce sancțiuni riscă șoferii ale căror mașini au numere de înmatriculare ”speciale” şi ne-au trimit câteva imagini cu numere neobișnuite pe care le-au fotografiat în trafic.

Printre ele, cea mai interesantă ni s-a părut o fotografie trimisă de un internaut, în care vedem un BMW înmatriculat în Ungaria, pe a cărui plăcuță scrie ROMAN 1.

Probabil că acesta încearcă să zgândărească sentimentele naționaliste ale ungurilor, mândrindu-se în văzul celorlalți participanți la trafic cu cetățenia sa.

Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria
Ce număr de înmatriculare şi-a pus un român din Ungaria

De ce își aleg unii oameni numere de înmatriculare personalizate?

Numărul de înmatriculare al unui autoturism este cel mai important element de identificare în trafic, însă cele personalizate pot fi considerate un capriciu. Un lucru este clar, pentru unii șoferi o plăcuță de înmatriculare este un fel de bijuterie.

Plăcuțele de înmatriculare personalizate sunt folosite în mod regulat în filme și seriale de televiziune pentru a sugera că un personaj este un lăudăros, un egocentric sau doar un pic disperat după atenție.

Pentru miile de șoferi care au de fapt plăcuțe de înmatriculare personalizate, acestea sunt privite ca o declarație de individualitate sau ca o investiție. Pentru marea majoritate a celor care nu au una, acestea reprezintă o risipă ostentativă de bani.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide