Ce Opel nou vom vedea la Salonul Auto de la Moscova din 2014?

Este întrebarea-ghicitoare pe care ne-o pun chiar cei de la Opel. Credeţi că aveţi răspunsul corect?

Ce Opel nou vom vedea la Salonul Auto de la Moscova din 2014? Ce Opel nou vom vedea la Salonul Auto de la Moscova din 2014?

Rusia este o piaţă foarte importantă pentru Opel, oficialii germani considerând că piaţa auto rusească are un potenţial foarte mare în următorii ani, în ciuda actualei crize politice.

Prin urmare, Opel se pregăteşte pentru inaugurarea unui nou model cu ocazia iminentului Salon Auto de la Moscova, programat în perioada 27 august - 7 septembrie.

Suntem extrem de curioşi despre ce nou Opel este vorba! Voi nu?

Însă aici intervine ”problema”: nu ştim despre ce nou model este vorba. Nici măcar dacă e vorba de o maşină de serie sau de un concept car. Şi asta deoarece oficialii Opel vor să ne ţină în suspans, printr-un teaser clasic.

Aşa încât nu ne rămâne decât să vă invităm şi pe voi în jocul lor: credeţi că ghiciţi ce maşină nouă vor prezenta cei de la Opel la salonul auto rusesc?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.