Ce pedeapsă a primit un preot băut care a ucis un om într-un accident, iar apoi a fugit

Decizia este definitivă.

Ce pedeapsă a primit un preot băut care a ucis un om într-un accident, iar apoi a fugit Ce pedeapsă a primit un preot băut care a ucis un om într-un accident, iar apoi a fugit

Preotul din comuna gălăţeană Schela care, anul trecut, aflat sub influenţa alcoolului, a ucis un om într-un accident rutier, după care a fugit de la locul faptei, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Galaţi a respins toate apelurile făcute şi a decis să-l condamne pe preotul gălăţean la trei ani de închisoare cu suspendare.

Decizia Curţii de Apel Galaţi este definitivă.

De asemenea, asiguratorul a fost obligat de instanţă la plata de daune morale şi materiale către familia victimei, în valoare totală de 95.000 de lei.

Accidentul s-a produs anul trecut în noiembrie, pe un drum judeţean din comuna gălăţeană Schela. Preotul din satul Negrea a lovit un om cu maşina şi a fugit. Bărbatul de 49 de ani accidentat în timp ce se deplasa pe marginea drumului a murit la puţin timp după ce a fost lovit.

Preotul a fost găsit de poliţişti trei ore mai târziu. Acesta avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat şi, după ce a fugit de la locul accidentului, a intrat cu maşina într-un şanţ şi apoi a mers câţiva kilometri pe câmp.

Pe perioada desfăşurării cercetărilor, preotul Hohotă a fost suspendat din funcţie de Arhiepiscopia Dunării de Jos.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.