Ce planuri are Peugeot cu grupul auto german Opel

După ce l-a cumpărat, producătorul auto francez Peugeot vrea să electrifice grupul auto german Opel

Ce planuri are Peugeot cu grupul auto german Opel Ce planuri are Peugeot cu grupul auto german Opel

Producătorul francez al Peugeot şi Citroen intenţionează să echipeze recent achiziţionatul producător auto german Opel cu o linie de modele electrice şi să-l lanseze pe piaţa mondială, potrivit Handelsblatt.

De asemenea, Opel ar urma să revină pe profit. CEO-ul PSA Carlos Tavares a admis că producătorul, care a acumulat pierderi de 19 miliarde de euro din 1999, se menţine pe pierdere, însă s-a angajat să genereze reduceri de costuri de 1,7 miliarde de euro pe baza sinergiilor dintre cele două companii până în 2014 şi să readucă Opel pe profit până în 2020.

Tavares şi noul CEO al Opel Michael Lohscheller s-au angajat să transforme toate modelele Opel în modele electrice până în anul 2024 şi să le ducă pe noi pieţe. În perioada când a fost deţinut de GM, Opel a dezvoltat doar un autovehicul electric.

Sursa Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.