Ce poţi să faci cu un monstru german de 1025 CP pe o autostradă fără limită de viteză - VIDEO

Un Mercedes-Benz SLS AMG cum nu s-a mai văzut.

Ce poţi să faci cu un monstru german de 1025 CP pe o autostradă fără limită de viteză - VIDEO Ce poţi să faci cu un monstru german de 1025 CP pe o autostradă fără limită de viteză - VIDEO

Maşinile Mercedes-Benz SLS AMG nu sunt modificate prea frecvente, iar motivul ar fi că au cam tot ce le trebuie când vine vorba de design şi cai putere.

Însă exemplarul din clip este mai special. A fost modificat de compania de tuning Elmerhaus, care a echipat motorul V8 de 6,2 litri al supercar-ului cu supraalimentare masivă.

De obicei, SLS livrează 563 CP, însă după modificări acesta a ajuns la 1025 CP. Sunt nişte cifre serioase, neobişnuite pentru brandul german.

Pentru a vedea de ce este capabil de un puternic SLS AMG modificat, AutoTopNL a dus acest monstru german pe Autobahn. La cea mai mică atingere a pedaleiei de acceleraţie, maşina se lansează înainte cu o viteză impresionantă şi are o coloană sonoră specifică unui V8.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.