Ce probleme avea PRIMARul din Timişoara când URAGANul pândea după colţ? De clasa a II-a :)

Timişoara devine Interzişoara

Ce probleme avea PRIMARul din Timişoara când URAGANul pândea după colţ? De clasa a II-a :) Ce probleme avea PRIMARul din Timişoara când URAGANul pândea după colţ? De clasa a II-a :)
Adevăratele probleme şi manifestări de atitudine ale politicienilor noştri apar când se întâmplă lucruri grave. Atunci îşi aduc aminte că trebuie rezolvată situaţia urgent. Până atunci, lasă că nu s-au pregătit, că nu au avut reguli, că nu au dat amenzi, că nu s-au respectat norme. Hai să vedem ce facem de acum, de când s-a întâmplat nenorocirea asta care ne-a dat viaţa peste cap. 
Aşa a făcut primarul Robu din Timişoara când a aflat că un tip cu un hoverboard a lovit o fetiţă într-un parc şi i-a făcut dublă fractură. Decizia lui nu a ţinut cont de absenţa unor reguli sau de crearea unor reguli de distracţie în acel parc pentru toată lumea, fie că ai ieşit la plimbare, fie că te dai cu trotineta.
 
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.