Ce rămâne din noul Suzuki Ignis după ce este luat la puricat de britanici – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 iun. 2017 Știri auto
Ce rămâne din noul Suzuki Ignis după ce este luat la puricat de britanici – VIDEO

Ignis s-a dovedit a fi una dintre acele maşini pe care le iubeşti sau le urăşti, iar toate astea i se trag de la felul cum arată. Indiferent dacă vă place sau nu, trebuie să recunoaşteţi că Suzuki este o marcă de maşini care încearcă să facă lucrurile în mod diferit. 

Construit pe baza celei mai recente platforme a companiei, noul Suzuki Ignis este, de asemenea, una dintre cele mai uşoare maşini disponibile acum – doar 810 kg. 

Acest lucru înseamnă că motorul pe benzină Dualjet de 1,2 litri are o greutate mai mică, iar puterea ajunge la 89 de cai. Modelele mai scumpe au un sistem hibrid, motorul electric ajutând celălalt motorul pe benzină la turaţii reduse şi la reducerea consumului de combustibil.

Suzuki Ignis nu este o maşină perfectă, dar în comparaţie cu unii dintre rivalii săi, oferă în mod clar  o maşină cu personalitate într-un segment cu modele „blânde”.

Matt Watson de la CarWow îşi dă verdictul în videoclipul de mai sus. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide